Links
http://soundcloud.com/rtvrijnmond/31-8-2011-zonder-eten-naar-bed Radio uitzending van Radio Rijnmond over borstvoeding
   
Dé Nederlandstalige website over borstvoeding. Zeer informatief en prettig leesbaar.
   
Voor Kenniscentrum Borstvoeding heb ik een artikel vertaald over lipbandjes en tongriempjes. Dit artikel is van Norma Ritter, lactatiekundige IBCLC, RLC
   
Gezamenlijke site van de Nederlandse borstvoedingsorganisaties. Je kunt hier doorklikken naar VBN, LLL en Stichting Zorg voor Borstvoeding. Bovendien kun je hier heel gemakkelijk doorklikken naar het borstvoedingsforum van de gezamenlijke borstvoedingsorganisaties
 
www.nvlborstvoeding.nl Informatie over het beroep Lactatiekundige IBCLC en adressen van alle lactatiekundigen IBCLC in Nederland.
 
www.moedermelknetwerk.nl Soms zijn er situaties waarin je je baby niet zelf kunt voeden terwijl je toch wilt dat je baby moedermelk krijgt. Het moedermelk netwerk brengt vraagmoeder en donormoeder bij elkaar.
Engelstalig:  
Veel gedetailleerde informatie over borstvoeding en handige instructiefilmpjes waarin bijvoorbeeld verschillende voedingshoudingen worden gedemonstreerd of het herkennen van hongersignalen van de baby wordt uitgelegd.

www.kellymom.com Deze site gaat dieper in op borstvoedingsonderwerpen en geeft per onderwerp wetenschappelijke referenties en aanbevelingen voor verder zoeken op het internet.
Lactatiekundige Praktijk
Uit volle borst
Specialistische begeleiding bij borstvoeding
Download button klein lichtroze